Rozpocznij nowy rok z prostymi rozwiązaniami dla Twojego gospodarstwa.

Czy w tym roku zdecydowałeś się już, by rozpocząć wreszcie prowadzenie pełnej i cyfrowej dokumentacji? My w 365FarmNet chcielibyśmy Cię w tym wesprzeć. Dzięki naszemu bezpłatnemu rozwiązaniu możesz mieć wszystko pod kontrolą. Możesz też łatwo i szybko prowadzić niezbędną dokumentację i planować prace na obecny i następny sezon.

365Start to otwarta platforma przeznaczona dla wszystkich rolników, którzy chcą zrobić krok w kierunku cyfryzacji. 365Start został opracowany dla Ciebie we współpracy z rolnikami. Rozwiązanie to jest proste, ponadczasowe i umożliwia wydajne i uporządkowane zarządzanie gospodarstwem.

365FarmNet to rewolucja w organizacji gospodarstwa.” – Krzysztof K.

Z przyjemnością przekażemy w Twoje ręce opracowany przez nas system do zarządzania gospodarstwem, abyś mógł bardziej skoncentrować się na innych pracach związanych z uprawą roli lub zwierzętami.

Cyfrowa dokumentacja.

Jakie dodatki są dostępne w 365Start, których możesz używać równie intuicyjnie?

1. Aplikacja 365Crop do zapisywania wszystkich działań związanych z uprawą roślin zgodny z wymogami CC.
  2. Aplikacja 365Cattle do przeglądania informacji o stanie Twoich zwierząt w oborze i na pastwisku.

Dla wszystkich chcących czegoś więcej!

Dla wszystkich chcących czegoś więcej oferujemy 365Plus. Aplikacja pozwala na elastyczne dobieranie płatnych modułów i dostosowywanie portalu indywidualnie do własnych potrzeb.

Jakie moduły są dostępne?

• Moduły w sekcji Gospodarstwo
  • Moduły w sekcji Uprawa roślin
  • Moduły w sekcji Komunikacja między maszynami
  • Moduły w sekcji Zarządzanie stadem

Wszystkie wymienione moduły mają tę zaletę, że można z nich zrezygnować z miesięcznym wyprzedzeniem, dobierać je pojedynczo oraz indywidualnie łączyć ze sobą. Dodatkowo możesz przetestować je bezpłatnie przez okres do 10 dni.